> Жовтень 2024 – Rudomain

Гліб Кравцов: Хочу подякувати всім колегам за те, що вони справжні професіонали і справжні люди!

Юридичний відділ компанії «Рудомайн» щодня забезпечує правову підтримку, веде консультації, аналізує документи та здійснює супровід підприємства в різних юридичних питаннях. Це важлива частина нашого залізорудного успіху.

З нагоди цього дня, пресслужба копанії «Рудомайн» поспілкувалася з Глібом Кравцовим, начальником юридичного відділу. Гліб розповів про роботу свого відділу, ключові аспекти юридичної діяльності та про те, якою важливою є тісна співпраця з іншими відділами. Окремо він підкреслив, що найбільше його мотивує відчуття єдності та професіоналізму всіх співробітників компанії.


Глібе, розкажіть, будь ласка, що саме входить у роботу юридичного відділу компанії Рудомайн?

  • Юридичний відділ Рудомайну – це в першу чергу правова підтримка компанії на постійній основі, яка передбачає надання юридичних консультацій з таких як питань ведення бізнесу, оподаткування та ліцензування, цілодобову юридичну підтримку керівників та власників, правовий аналіз господарських документів і контрагентів, юридичний супровід під час перевірок контролюючими органами, ведення судових справ підприємства, представництво у державних органах та установах тощо…

Добре, скажіть які на вашу думку, основні аспекти роботи юридичного відділу є найбільш критичними для успішної діяльності компанії?

    • Найважливіші аспекти – це правовий аналіз господарських документів, супровід під час перевірок контролюючими органами та представництво у державних органах. Ці процеси є ключовими для безперебійної роботи підприємства Рудомайн.


    А як саме ваш відділ яким ви керуєте, взаємодіє з іншими відділами підприємства? Це має бути досить тісна співпраця, чи не так?

    • Так, абсолютно вірно. Ми відчуваємо, що Рудомайн – це велика родина, і це стосується не лише нашого юридичного відділу, але й усіх структур компанії. Така співпраця між відділами є досить важливою для розвитку та процвітання бізнесу загалом.


    Глібе, ну і ще одне питання, а що особисто вас найбільше мотивує у вашій роботі в Рудомайн?

    • Мене мотивує відчуття єдності та професіоналізму серед колег. Хочу подякувати всім за те, що вони – справжні професіонали і справжні люди.

    Шановні колеги, вітаю з професійним святом – Днем юриста! Нехай ваш високий професіоналізм, відмінна працездатність, самовіддача і бездоганна компетентність завжди будуть запорукою успіху. Бажаю вам нових досягнень у вашій благородній праці. Нехай здійснюються ваші кар'єрні плани, реалізуються професійні амбіції. При всьому цьому нехай завжди буде яскраве поєднання професіоналізму та високих моральних якостей.