Рудомайн та ДУЕТ домовились про співпрацю та партнерство

Компанія «Рудомайн» та криворізький Державний університет економіки і технологій підписали Меморандум про співпрацю та партнерські відносини.

«Рудомайн» та ДУЕТ домовились, що будуть консолідувати спільні зусилля з впровадження інформаційно-профорієнтаційних заходів в області освіти, сприяти організації виховної, спортивно-масової та культурно-дозвільної діяльності, створювати спільні освітні, навчально-методичні конференції, семінари, наради, практикуми тощо, надавати організаційну підтримку в питаннях реалізації екологічних, наукових, інно­ваційних, громадських та інших проектів та програм.

Генеральний директор компанії «Рудомайн» Володимир Колос підкреслив, що підприємство зацікавлено у підготовці кадрового резерву: «Сьогодні ми відчуваємо дефіцит молодих кадрів. Не так багато молодих спеціалістів працює у нас, і загалом у регіоні. Вважаю, що ця співпраця стане добрим фундаментом для розвитку нових молодих спеціалістів для нашої галузі».

«ДУЕТ володіє потужною експертизою у гірничо-металургійної галузі. Ми можемо цей досвід перетворювати на капітал для компаній, тож чимало у нас є перспектив спільного, і саме головне, що ми бачимо нові обрії, адже ефект синергії можливий саме тоді, коли зустрічаються партнери та починають докладати зусиль для досягнення спільних цілей», — наголосив в.о. ректора Державного університету економіки і технологій Андрій Шайкан.

ІНШІ НОВИНИ