> Рудомайн став партнером веломарафону Залізна сотня – Rudomain

Рудомайн став партнером веломарафону Залізна сотня

Завдяки «Рудомайну» вперше в історії України учасники промислово-індустріального MTB веломарафону «Залізна сотня» проїхали частину маршруту по ділянці «Справжній Марс», по кар’єру поруч зі справжньою технікою, котра по маршруту слідування спортсменів тимчасово припиняла роботу. 

«Я дуже вдячний нашій компанії, за те, що вона підтримує футбольний клуб «Кривбас», спорт, культуру та такі заходи. Просто здорово, що «Рудомайн» має такі культурно-спортивні вподобання!», — поділився своїми враженнями від веломарафону Андрій Різник, працівник компанії.

Разом з більш ніж 400 велосипедистами він взяв участь у веломарафоні, який пройшов через унікальну місцевість промислової спадщини Кривого Рогу, цікавими ґрунтовими доріжками та стежками.

«Я давно захоплююся спортом, й для мене це вже третій веломарафон. Я із задоволенням це роблю і дуже радий, що це відбувається у нашому місті, тут розвивається фізична культура та спорт», — сказав Андрій. — Проїхати по кар'єру — це возвеличити наше місце, тому що воно видобуває руду, і такі краєвиди — це рідкість на землі. І побачити їх, подивитися на цей ландшафт, красу — це буде здорово!

Це дуже чудово, що ми маємо змогу проїхати по кар'єру і підприємство дало таку можливість, щоб люди побачили щось таке незвичайне, що ми не можемо бачити на побутовому рівні», — сказав Андрій.

Денис Дубов, організатор веломарафону «Залізна сотня», наголошує на унікальності заходу: «В Україні до цього дня більше ніде немає такого, де б на працюючому підприємстві відбувалася справжня гонка велосипедистів чи будь-який спортивний захід. Це сьогодні дуже круто, і ми сподіваємося, що це дасть шалений повштух для розвитку спорту та індустріально-спортивних заходів, які проходять у Кривому Розі.

Ми дуже вдячні компанії «Рудомайн», за те, що вони нам допомогли зробити цю справжню фішку нашого марафону, яка відбувається в цьому році», — сказав Денис.

ІНШІ НОВИНИ