> Нова техніка для кращої роботи – Rudomain

Нова техніка для кращої роботи

Забезпечення технологічного процесу - це одна з найбільш важливих завдань в нашій компанії. Саме тому підприємство РУДОМАЙН завжди має в наявності сучасне якісне обладнання, яке використовується в процесі видобутку руди.

Так, в 2018-19 роках, для реалізації якісного виробничого процесу була придбана наступна

техніка.

Гусеничний екскаватор TEREX RH 40-E

Глибина копання екскаватора становить 2,2 метра, а радіус копання перевищує 10 метрів, а обсяг самого ковша становить 7 кубічних метрів. Екскаватор оснащений шестициліндровим турбодизелем, об'ємом 19000 кубічних сантиметрів. Потужність машини 477 кінських сили. Всі перераховані вище характеристики вказують на високу продуктивність придбаної техніки.

Два гусеничних екскаватора LIEBHERR

Екскаватори LIEBHERR - це промислова техніка, якість якої підтверджено кращими підприємствами світу за довгі роки робіт. Наш вибір також упав на бренд LIEBHERR, так як керівництво компанії РУДОМАЙН цінує якість і робить всі кроки, для досягнення кращих результатів.

11 кар'єрних самоскида HOWO

Кар'єрні самоскиди HOWO зарекомендували себе відмінною технікою для щоденної експлуатації. Самоскиди добре справляються з великими навантаженнями, відпрацьовують свої робочі години без зайвих проблем. Наші кар'єрні самоскиди HOWO оснащені потужним шестициліндровим дизельним двигуном, мають потужність з 371 кінську силу і можуть набирати швидкість до 85 кілометрів на годину. Кар'єрні самоскиди HOWO вважаються одними з кращих в світі.

3 кар'єрних самоскида БелАЗ-7555

Вантажопідйомність БелАЗ-7555 становить 55 тонн. Дана техніка призначена для перевезення кар'єрних вантажів на відкритій місцевості в будь-яких кліматичних умовах. Модель нашого самоскида БелАЗ-7555 має потужність в неймовірні 730 кінських сили. По надійності самоскиди БелАЗ не поступаються найкращими брендам, і по праву входять до списку кращої промислової техніки в світі.

ІНШІ НОВИНИ