> Виставка в Китаї – Rudomain

Виставка в Китаї

Нові технології та інновації в гірничодобувній промисловості - це те, що завжди варто застосовувати у виробництві. Нове сучасне обладнання, вдосконалені методи обробки гірських порід, - все це допомагає виводити бізнес на більш високий і продуктивний рівень.

Керівництво компанії РУДОМАЙН завжди прагне до постійного розвитку своєї компанії. Так, в жовтні 2019 року, керівництво та співробітники компанії відвідали промислову виставку в Китаї China Mining Conference & Exhibition.

Китайська гірничодобувна конференція і виставка (надалі іменована CHINA MINING) проводиться один раз на рік протягом 20 років, починаючи з 1999 року.

CHINA MINING охоплює весь ланцюжок гірничодобувної промисловості, включаючи геологічне вивчення, розвідку і розробку, торгівлю правами на видобуток корисних копалин, інвестиції та фінансування в гірничодобувній промисловості, плавку і переробку, технології та обладнання, послуги з видобування корисних копалин і так далі. Вона надає не тільки платформу для розвідки, розробки і видобутку корисних іскопаемих.Ето також міст зв'язку для вітчизняних і міжнародних гірничодобувних компаній і пов'язаних з ними агентств. Грунтуючись на статистичних даних за період з 2004 по 2018 рік, число делегатів збільшилася з 1000 в 2004 році до більш ніж 11 000 в 2018 році, а кількість учасників - з 125 до 420. Розширення сфери дії дозволило CHINA MINING грати все більш впливову роль в світова гірничодобувна промисловість. CHINA MINING 2019 одинадцятий раз, пройшла в Тяньцзіні.

CHINA MINING складалася з трьох частин: конференції, виставки та заходи.

Конференція привернула провідних фахівців галузі для обговорення найактуальніших тем і надання корисної інформації. Теми також охоплювали тенденції гірничодобувної промисловості, світовий ринок мінеральних продуктів, можливості для внутрішніх і міжнародних інвестицій, сталий розвиток гірничодобувної промисловості, геологічні дослідження, технології та обладнання для гірничодобувної промисловості.

У галузевій виставці взяли участь павільйони з найбільших світових гірничодобувних країн і регіонів, а також експоненти з гірничодобувних компаній, інвестиційних і фінансових установ, консультативних служб за оцінкою, постачальників технічних послуг, постачальників обладнання та інших експонентів з усіх країн, які націлені на розвиток співробітництва всередині країни і за кордоном, в розвідці, експлуатації, інвестиціях, обладнанні, технологіях та інших областях шляхом демонстрації своїх пропозицій.

Під час конгресу було безліч різних заходів, таких як Вітальний коктейль, Церемонія відкриття, Тур лідерів і VIP-персон, Вітальний прийом, Двосторонні зустрічі міністрів закордонних справ Китаю, Зустрічі з підбору проектів і Церемонія підписання, Гала-вечеря і інші. Це надало додаткові можливості для ділового і більш особистого спілкування, для здобуття досвіду та нових зв'язків.

ІНШІ НОВИНИ