> Студенти побували на екскурсії в кар’єрі підприємства – Rudomain

Студенти побували на екскурсії в кар’єрі підприємства

Студенти Фахового коледжу «Політехніка» ДУЕТ мали можливість побувати на екскурсії в кар'єрі підприємства «Рудомайн».

Студентам провели інструктаж з техніки безпеки, видали каски та сигнальні світловідбивні жилети, а також розповіли історію підприємства, його основні завдання та принципи роботи.

На місці студенти мали можливість побачити кар'єрну техніку, що працює.

Вихованці коледжу були захоплені тим, що побачили та дізналися про підприємство та його технології. Екскурсія на кар'єр підприємства «Рудомайн» дала студентам можливість спостерігати, як відбувається виробничий процес та як насправді він впливає на довкілля. Вони багато фотографувалися, ділилися враженнями та обговорювали зі своїми однокурсниками все, що побачили та почули.

Завершивши екскурсію, студенти були вражені відомостями, які отримали, та зрозуміли, як важливо використовувати екологічні норми та принципи у виробничій діяльності. Для багатьох з них ця екскурсія стала не лише цікавою пригодою, але й важливою частиною їхньої професійної підготовки та розвитку. Вони зрозуміли, що важливо не тільки навчатися в аудиторіях, але й отримувати практичні навички та досвід у реальному житті.

«Екскурсії на виробничі підприємства є важливою складовою навчального процесу вищих, професійно-технічних та навіть середніх навчальних закладів, оскільки вони дають можливість учням отримати практичні навички та знання в реальних умовах. Це стане важливою складовою їхньої професійної підготовки та допоможе розвинути навички та знання, які в майбутньому забезпечать успішну роботу», — зазначає заступник директора підприємства Олег Подкопаєв.

ІНШІ НОВИНИ