> Рудомайн взяв активну участь у Ярмарку професій – Rudomain

Рудомайн взяв активну участь у Ярмарку професій

Компанія «Рудомайн» взяла активну участь у традиційному «Ярмарку професій», що проходив у місті Кривий Ріг. Її представники презентували всім охочим можливості кар'єрного та професійного зростання в компанії.

Відвідувачі мали унікальну можливість поспілкуватися з представниками компанії, ознайомитися з її історією, досягненнями та перспективами розвитку галузі та підприємства. Компанія «Рудомайн» не є великою, але може похвалитися гарними умовами праці, сучасною технікою, гідною зарплатою та багато чим іншим. Було надано інформацію про соціальні проєкти та професії, які є потрібними вже зараз та в майбутньому.

Адже на нашому підприємстві є вакансії, які можуть зацікавити. Наприклад: гірник, грохотник, диспетчер, дробильник, електрик, електрогазозварник, електромонтер, електромеханік, енергетик, інженер, контролер, маркшейдер, машиніст, механік, монтажник, монтер, оператор, ремонтник-мехатронік, сепараторник, слюсар та інші.

«Наш стенд привернув неабияку увагу відвідувачів «Ярмарку». Там можна було на власні очі побачити макет кар'єра, де видобувається сировина та техніку, яка працює на підприємстві. А також поспілкуватися з нашими спеціалістами та отримати відповіді на питання, які вже зараз турбують старшокласників та їхніх батьків. Це все було цікаво і корисно для тих, хто заздалегідь планує свій життєвий шлях. А наше підприємство вкотре підтвердили свою прихильність до відкритості та прозорості у своїй діяльності», — підкреслив заступник директора компанії «Рудомайн» Олег Подкопаєв.

Кожен гість, що відвідав стенд компанії, мав можливість стати володарем ексклюзивних сувенірів - олівців та ручок з логотипом підприємства. А в останній день заходу була розіграна лотерея с солодкими подарунками.

За весь тиждень ярмарок відвідало майже 5 000 школярів. Також підприємство надало свій автобус для транспортування дітей із навчальних закладів.

Підтримати свого генерального партнера приїхали й футболістки та футболісти ФК «Кривбас». Вони привернули до себе увагу багатьох відвідувачів, які могли сфотографуватися та взяти автограф у спортсменів. Захід був переповнений емоціями та жартами, і футболісти весело провели час, поспілкувавшись з прихильниками клубу та послухавши інформацію про успіхи компанії-партнера.

ІНШІ НОВИНИ