> Рудомайн допоміг університету – Rudomain

Рудомайн допоміг університету

У Криворізькому національному університеті за сприяння «Рудомайн» були проведені ремонтні роботи в аудиторії № 304, яку присвятили гірникові, інженеру-новатору, заслуженому працівнику промисловості України та лауреату державної премії Федору Караманиць.

Ось як прокоментував цю подію доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри автоматичних та електромеханічних систем в промисловості і транспорті КНУ Сінчук Олег Миколайович:

«Федір Іванович Караманиць вніс значну лепту у функціонування нашої кафедри, нашого університету в нинішніх складних економічних і політичних умовах. Тому рішенням ради університету з ініціативи кафедри створена лабораторія його імені, відкрито меморіальну дошку і меморіальні куточки, які висвітлюють його діяльність.

 Нам дуже приємно, що при створенні цієї лабораторії, а це була велика робота пов'язана з повною реконструкцією аудиторії: парти, підлоги, вікна, стіни, проводка, технічне оснащення, все це було виконано за допомогою і за безпосередньої участі ТОВ «Рудомайн».

Активну участь тут приймав і Костянтин Караманіц і Володимир Колос і ряд інших людей, за що глибоке їм визнання і вдячність не тільки від мене, як від завідувача кафедрою, а й від студентів, що сьогодні навчаються в більш-менш нормальних умовах, і які можуть в зв'язку з цим отримати більш якісні знання, а потім ці знання принесуть на виробництво в тому числі і на ТОВ «Рудомайн».

ТОВ «Рудомайн» піклується про майбутнє Кривого Рогу, даючи можливість студентам-гірникам отримати більш якісну освіту!

ІНШІ НОВИНИ