> Компанія #Рудомайн – партнер проекту #МудрийТесля, вкотре демонструє свою відданість освіті та розвитку наших молодших поколінь – Rudomain

Компанія #Рудомайн – партнер проекту #МудрийТесля, вкотре демонструє свою відданість освіті та розвитку наших молодших поколінь

Цього року ми не лише підтримали наставників "Мудрого Тесля", але й фінансово забезпечили їхню поїздку на щорічну конференцію до чарівного міста Золотоноша!

Одним із інструкторів-майстрів цього проекту є наш колега, працівник підприємства #Рудомайн Євгеній Хоменко, який окрім основної роботи щосуботи займається волонтерською діяльністю навчаючи дітей. Це свідчення того, як ми пишаємося нашими талановитими співробітниками, які віддано служать справі освіти та науки.

МудрийТесля - це проект для хлопчиків віком від 7 до 14 років, де вони вчаться бути справжніми чоловіками та навичкам роботи своїми руками, головою та серцем.

Майстерні "Мудрий Тесля" представлені у Кривому Розі за двома адресами:
- Центрально-міський район: проспект Поштовий, 1
- Саксаганський район: вул. Балакіна, 15 б

Щоб приєднатися до цієї захоплюючої ініціативи та записати свою дитину до "Мудрого Тесля", звертайтеся до Євгенія Хоменка, куратора проекту, за телефоном: 0985601049.

Давайте разом будувати майбутнє наших дітей та допомагати їм розвивати свій потенціал!

ІНШІ НОВИНИ