> Делегація компанії «Рудомайн» відвідала завод “SANY Heavy Equipment” у Китаї, відомий своєю передовою роботою в галузі виробництва кар’єрних самоскидів – Rudomain

Делегація компанії «Рудомайн» відвідала завод “SANY Heavy Equipment” у Китаї, відомий своєю передовою роботою в галузі виробництва кар’єрних самоскидів

Наша делегація, була представлена засновником компанії Костянтином Караманіц, директором Володимиром Колосом та головним інженером Сергієм Генкуленко, отримала унікальний шанс познайомитися з найновітнішими технологіями та високоякісною продукцією, які використовуються у виробництві самоскидів.

🗣Сергій Генкуленко: «Візит до "SANY" був дійсно захоплюючим та корисним. Ми мали можливість побачити увесь, здебільшого, роботизований процес виробництва цих потужних машин, які забезпечують високий рівень продуктивності та ефективності у сфері видобутку залізорудних матеріалів.»

🗣Володимир Колос: «Особливу увагу наша команда приділила високій якості та технологічному інноваційному підходу "SANY". Новаторське поєднання дизельних та електричних двигунів в самоскидах вражає своєю динамікою та надійністю, сприяючи заощадженню пального та збереженню довкілля.»

🗣Костянтин Караманіц: «Ми вражені, якістю продукції та зобов'язанням "SANY" до збереження навколишнього середовища. Ця поїздка, безумовно, надихає нас розглядати можливості співпраці та інновацій для майбутніх проєктів #Рудомайн.

Дякуємо за гостинність та знання, які ми здобули під час цієї подорожі.»

ІНШІ НОВИНИ