> ⚡️Начальниця відділу кадрів компанії #Рудомайн Оксана Сливко взяла участь у форумі «ProSkills4Economу» який відбувся на Дніпропетровщині – Rudomain

⚡️Начальниця відділу кадрів компанії #Рудомайн Оксана Сливко взяла участь у форумі «ProSkills4Economу» який відбувся на Дніпропетровщині

🤝Однією з ключових тем форуму була необхідність активізації співпраці у формуванні та підготовці кваліфікованих фахівців. Панельні обговорення дозволили розглянути цю проблематику з різних ракурсів.

👨‍🏭Форум зібрав представників влади, освіти та найбільших промислових підприємств Дніпропетровської області. Основна тема - взаємодія між освітніми закладами та роботодавцями у сфері підготовки фахівців робітничих професій.

🎙«Мене особливо зацікавила панельна дискусія про популяризацію та профорієнтацію, де обговорювалися інструменти для успішної професійної діяльності. А сама участь у Форумі «ProSkills4Economу» була надзвичайно важливою і стимулюючою подією, яка розширила мої знання й надихнула на нові ідеї та стратегії розвитку нашого відділу кадрів у компанії #Рудомайн» — поділилася враженнями Оксана Сливко.

ІНШІ НОВИНИ