> Рудомайн і Сенсоріка: спільний курс на співпрацю – Rudomain

Рудомайн і Сенсоріка: спільний курс на співпрацю

Ми раді поділитися з вами гарною новиною! Компанія «Рудомайн» та громадська організація «Сенсоріка» уклали меморандум про співпрацю, що відкриває нові перспективи для розвитку обох сторін.

Ми об'єднуємо зусилля для захисту прав і свобод громадян, надання підтримки Збройним силам України та цивільному населенню. Наша співпраця базується на принципах законності, рівноправності та взаємної відповідальності.

Ми прагнемо до реалізації проектів, спрямованих на допомогу та покращення ситуації у різних сферах.

Варто зазначити, що на початку повномасштабної війни країни 404 проти України, ми перерахували 2 млн грн на допомогу та вивезення дітей з фізичними вадами які постраждали внаслідок бойових дій.

«З компанією «Рудомайн» ми працюємо вже досить давно. Втілюємо як благодійні так і гуманітарні проєкти, але зараз настав час зміцнити нашу співпрацю підписанням», — зазначила керівниця ГО «Сенсоріка» Олена Казакова.

«Меморандум про співпрацю між «Рудомайн» та ГО «Сенсоріка» сприяє зміцненню взаємодії для досягнення спільних цілей, покликаних покращити якість життя громадян України та забезпечити стабільність у суспільстві», — підкреслив заступник директора Олег Подкопаєв.

ІНШІ НОВИНИ