> Рудомайн став партнером проєкту для дітей «Мудрий Тесля» – Rudomain

Рудомайн став партнером проєкту для дітей «Мудрий Тесля»

«Рудомайн» не збавляє обертів у своїх добрих справах, що підтверджують статус одного із провідних соціально-орієнтованих підприємств міста. Тепер компанія взяла під свій патронат проєкт для дітей «Мудрий Тесля», який впроваджується громадською організацією «Кривий Ріг — за сім’ю» протягом трьох років. Він спрямований на допомогу хлопчикам віком від семи до 12 років, які ростуть без батька, та надає можливість під наглядом досвідчених спеціалістів вчитись теслювати й столярувати.

«Ми дуже вдячні компанії «Рудомайн», що долучається та підтримує цю ініціативу! Завдяки їй ми можемо запроваджувати системні програми навчання для дітей. І це, безумовно, дасть гарний результат у майбутньому, тому що в них є потужна морально-етична складова для виховання справжніх чоловіків», — наголошує співзасновник ГО «Кривий Ріг — за сім’ю» Сергій Бурлака.

Тут хлопчики опановують практичний досвід праці та отримують певні навички майструвати. Також вони мають змогу поспілкуватися зі своїми однолітками й навчитися працювати в колективі.

Окрім навчання теслярській справі, в процесі спілкування з дорослими чоловіками-майстрами у підлітків формуються чоловічі моделі поведінки. І це дуже важливо саме під час складних випробувань, які випали на долю на нашої країни та на всіх її громадян.

Слід зауважити, що з початком повномасштабної війни проєкт дещо змінив свій формат. Тепер туди почали запрошувати усіх охочий дітей.

Навчання дітей тепер відбуваються в приміщенні Пункту Незламності, який розташований на базі офісу компанії за адресою проспект Поштовий, 1. Ще одна група займається на вул. П.Глазового, 15б кожну суботу о 14:00.

ІНШІ НОВИНИ