> Рудомайн став об’єктом зйомки фільму західних телевізійників про роботу промисловості в умовах війни – Rudomain

Рудомайн став об’єктом зйомки фільму західних телевізійників про роботу промисловості в умовах війни

Польські журналісти Марія Магдалена Малиновська та Іоанна Марія Стасевич, журналістки польської редакції Le Monde Diplomatique, відвідали наше місто.

Вони поспілкувались зі співробітниками компанії «Рудомайн» безпосередньо у кар'єрі, який розробляє підприємство та познайомилися з особливостями діяльності у воєнний час.

Віталій Мельниченко, заступник начальника дільниці (кар’єра), розказав про особливості діяльності компанії сьогодні.

«Звичайно, об'єми виробництва дещо знизились з початком війни, але зараз поступово ми намагаємося повернутися до того ритму роботи, який був до 24 лютого», — розказав він журналістам в інтерв'ю.

Він також нагадав, що більш ніж 100 працівників компанії зараз захищають Україну у лавах ЗСУ та ТерОборони, а на потреби оборони рідного міста та області залучено 250 працівників та 42 одиниці важкої техніки. $1 млн перераховано на захист країни та на допомогу дітям, які постраждали від бойових дій.

Сергій Кондратюк, машиніст екскаватора, люб'язно дозволив гостям оглянути своє робоче місце та відчути себе володарем могутньої машини.

На прикладі «Рудомайна» іноземні журналісти на власні очі змогли переконатися, що залізорудне серце країни навіть у воєнний час не припиняє роботу, та залишились враженими побаченим розмахом діяльності компанії та вірою в перемогу наших працівників.

ІНШІ НОВИНИ