> «Рудомайн» з розмахом відзначив День металурга і гірника – Rudomain

«Рудомайн» з розмахом відзначив День металурга і гірника

Компанія «Рудомайн» зробила для своїх працівників та їх родин яскравий подарунок – влаштувала концерт до Дня металурга та гірника. Їх розважали місцеві колективи та зірки шоу-бізнесу України – Віктор Павлік, Потап та гурт Mozgi.

Але перед тим, як стадіон «Гірник», де відбулося шоу, потрапив у полон музикальних емоцій, присутніх привітало керівництво компанії.

«Шановні металурги та гірники, вітаю вас із професійним святом! Кривий Ріг – це місто металургів та гірників, і саме їхня праця вивела нашу країну в десятку світових лідерів з виробництва сталі.

Вітаємо всіх, хто причетний до металургійної і гірничодобувної галузі!

Головний інженер компанії Сергій Генкуленко сказав: «Колеги та друзі, родина Рудомайн, бажаю здоров'я і виробничих успіхів! Хочу звернутися зі словами вдячності до наших рідних, які з терпінням і підтримкою ставляться до наших відсутності, коли ми проводимо час в іншій родині – в родині «Рудомайн».

Звертаюся до всіх наших підрядників: наш успіх – це наша спільна діяльність.

Завдяки вам, криворіжці, завдяки вашій праці місто залишається містом гірницької слави. Зі святом вас, металурги і гірники, зі святом, Кривий Ріг!»

Віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін нагадав про те, що футбольний напрямок теж є частиною родини «Рудомайн»: «Хтось каже, що компанія «Рудомайн» – це компанія, яка видобуває залізну руду. Це вірно. Але не тільки залізну руду. «Рудомайн» завдяки футбольному клубу «Кривбас» знаходить справжні діаманти серед хлопців, а тепер і серед дівчат, в Академії».

На знак вдячності генеральному партнеру клуба, компанії «Рудомайн»,  присутніх привітали футболісти та футболістки ФК «Кривбас» і тренери Геннадій Приходько та Аліна Стеценко.

ІНШІ НОВИНИ