> За сприяння “Рудомайну” у Кривому Розі відбулося технічне відкриття Дія.Бізнес – Rudomain

За сприяння “Рудомайну” у Кривому Розі відбулося технічне відкриття Дія.Бізнес

В межах національного проєкту з розвитку підприємництва Дія.Бізнес відбулось технічне відкриття центру підтримки підприємців у Кривому Розі, партнером якого є також і «Рудомайн».

Директор "Рудомайну" Володимир Колос

Це найбільший центр Дія.Бізнес в Україні — його площа 600 квадратних метрів. Адреса: м. Кривий Ріг, вул. Петра Калнишевського, 1а.

Це нові можливості для підприємців:

  • безоплатні консультації від експертів за різними напрямками
  • участь у бізнес-подіях
  • навчання на короткострокових та довгострокових освітніх програмах
  • пошук інвесторів і партнерів
  • знайомство з іншими підприємцями
  • тестування продукту на спеціальній pop-up-локації тощо.

Ці можливості будуть доступні після офіційного відкриття центру Дія.Бізнес у Кривому Розі у січні 2022 року. Наразі локація готова, а команда зібрана та проходить навчання.

Заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан заявила: «Це вже 10-й центр Дія.Бізнес. Мінцифра активно розвиває інфраструктуру центрів підтримки підприємництва Дія.Бізнес, що покривають усю країну та працюють як єдиний механізм за найвищими стандартами надання послуг та комунікації з підприємцями».

Юрій Корявченков, ініціатор відкриття Дія.Бізнес у Кривому Розі: «Я з гордістю заявляю, що в моєму рідному місті відкрився найбільший центр Дія.Бізнес. Ми ініціювали цей проєкт, щоб полегшити життя підприємцям і реально допомогти їм. Пишаємося нашим сучасним центром і будемо слідкувати за успіхами підприємців».

«Впевнений, що цей центр буде новим поштовхом для підприємців міста. Завжди приємно спостерігати за амбітними, талановитими та юними криворіжцями, які хочуть відкрити або «розкрутити» свій бізнес. І ми допоможемо! Успіхів найбільшому центру Дія.Бізнес у Кривому Розі!», — сказав директор компанії «Рудомайн» Володимир Колос.

Проект створено за сприяння Рудомайн і Visa. Технічний партнер — Хуавей Україна. Партнер з безпеки — Ajax Systems. Планується, що загалом до кінця 2021 року будуть відкриті 11 центрів Дія.Бізнес.

ІНШІ НОВИНИ