> Працівниця підприємства «Рудомайн» Олена Телятник отримала орден «За заслуги перед містом» III ступеня – Rudomain

Працівниця підприємства «Рудомайн» Олена Телятник отримала орден «За заслуги перед містом» III ступеня

Цією почесною відзнакою відому художницю з Кривого Рогу та працівницю нашого підприємства, було нагороджено під час відкриття виставки «Тобі, Україно моя» яка присвячена до Дня Незалежності України.

Урочисте вручення нагороди здійснили заступник голови Центрально-міської районної у місті ради Сергій Логвінов та керівниця Управління культури Криворізької міської ради Валентина Юшкова. Ця нагорода є визнанням вагомого внеску Олени Телятник у культурно-мистецьке життя нашого міста.

Колектив «Рудомайну» щиро вітає пані Олену з цією важливою подією. Слова підтримки та привітання висловили також колеги-художники та мистецтвознавиця Ірина Удріс.

Заступник директора з соціальної роботи та зв'язках органами державної влади Олег Подкопаєв зазначив: «Олена Телятник є справжнім прикладом для нас усіх, її творчий внесок має величезне значення для нашого міста і країни в цілому. Вітаємо з високим визнанням і бажаємо нових звершень!»

Нехай ця відзнака стане лише одним із багатьох кроків до нових творчих досягнень, а натхнення завжди супроводжує у всіх починаннях!

ІНШІ НОВИНИ