> Особистий проект заступника директора допоміг студентці – Rudomain

Особистий проект заступника директора допоміг студентці

Особистий проект «Сплати Освіту Іншому» заступника директора компанії «Рудомайн» Олега Подкопаєва, допоміг студентці ДУЕТ Поліні Хемій сплатити навчання на МВА.

Вашій увазі цікава історія Поліни, яку вона розповіла нашій пресслужбі:

«Я завжди жила в Кривому Розі. Тут закінчила школу, технікум та бакалаврат. Про програму МВА почула одночасно від деяких викладачів, які приймали в ній участь, та побачила в соціальних мережах про неї. Починаючи ще зі школи, я сумлінно навчалася та брала участь у різних олімпіадах. Проявляла себе у різних наукових та творчих конкурсах, і змалечку тягнулася до навчання.

В технікумі я показувала високі показники у навчанні. Також була старостою групи, старанно виконуючи всі обов'язки. Бакалаврат закінчила на відмінно. Коли захотіла продовжити навчання в магістратурі, трохи виникло фінансове питання, яке вплинуло на вибір формату навчання та обрання спеціальності.

Коли я почула про програму МВА, то дуже хотіла поступити саме туди, бо вона викликала у мене великий інтерес. Моя подруга нещодавно відкрила свою справу, і я іноді допомагала їй з деякими питаннями. Я захопилася їхньою ідеєю та хотіла піти на програму МВА, щоб набратися більше знань стосовно керівництва бізнесом. Це могло б допомогти мені відкрити справу моєї мрії! Але ця програма була тільки очно, і це було фінансово забагато для мене, тому я пішла на магістратуру заочно.

Олег Миколайович викладав у мене, коли я вчилася на бакалавраті, і таким чином дізнався про мою ситуацію з магістратурою. Він запропонував мені фінансову допомогу з проєкту «Сплати Освіту Іншому». Для старту мені це дуже допомогло. Фінансова допомога покрила перші 2 місяці. Формат навчання по новій програмі МВА, куди я поступила, дозволяє вчитись і працювати одночасно, що для мене було дуже важливим для оплати навчання».

«Дуже дякую за підтримку Олегу Миколайовичу! Завдяки його програмі та небайдужим людям, які стали учасниками «Сплати Освіту Іншому», я отримаю спеціальність своєї мрії та 1,5 роки буду учасником крутого проєкту ДУЕТу — Магістерської програми МВА». — прокоментувала Поліна Хемій.

Ця історія є яскравим прикладом того, як важливо підтримувати молодих спеціалістів на їхньому шляху до професійного успіху!

ІНШІ НОВИНИ