> Очільник міста оглянув Пункт Незламності компанії Рудомайн – Rudomain

Очільник міста оглянув Пункт Незламності компанії Рудомайн

В.о. міського голови Юрій Вілкул провів виїзну робочу нараду на Пунктах Незламності, розташованих у місті. Як відомо, один з таких об’єктів облаштований на базі офісу «Рудомайна» за ініціативи самої компанії.

Очільник міста оглянув умови й нашого Пункту Незламності — його комплектацію та готовність працювати у випадку тривалого відключення світла і тепла.

«Хочу відзначити, що ці Пункти чітко спрацювали під час двох блекаутів та часткового відключення світла по місту 31 грудня», — підкреслив Юрій Вілкул.

Заступник директора компанії Олег Подкопаєв зазначив: «Наше місто зараз живе майже нормальним життям. Ворог відкинутий від міста та на лівий берег Дніпра. Ми приєдналися до великої роботи, яку ініціював Президент країни. Наш Пункт Незламності працює вже місяць, за цей час його відвідали понад 70 осіб. Він знаходиться безпосередньо в укритті, яке ми розгорнули ще на початку війни та розрахований на 70 осіб. Маємо потужний генератор, який тягне всю будівлю, навіть банкомат, встановлений при вході. У пункті мешканці не тільки можуть підзарядити телефони та обігрітися, є wi-fi. У нас є завжди запас води, чай, кава, печиво та все, що необхідно на перші години блекауту.

В пункті є окреме приміщення — кімната «Матері та дитини», де є все необхідне для малюків та їхніх мам. Крім того, ми обладнали кімнату для відвідувачів з домашніми тваринами. Також ми підготували дитячий куточок, де малеча може розважитися. Оскільки ми знаходимось у центрі району та у місці великого скупчення людей — цей пункт дуже потрібний».

ІНШІ НОВИНИ