> Заступник директора з матеріально-технічного постачання компанії «Рудомайн» Сергій Карпюк взяв участь у онлайн-конференції, присвяченій обговоренню Проєкту освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти на першому рівні вищої освіти “Менеджмент” – Rudomain

Заступник директора з матеріально-технічного постачання компанії «Рудомайн» Сергій Карпюк взяв участь у онлайн-конференції, присвяченій обговоренню Проєкту освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти на першому рівні вищої освіти “Менеджмент”

Захід організувала кафедра управління бізнесом Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Державного університету економіки і технологій (ДУЕТ).

На конференції було обговорено актуальні питання та сучасні тенденції у сфері менеджменту, а також розглянуто нові підходи до підготовки майбутніх фахівців. Сергій Карпюк поділився своїм досвідом та баченням щодо важливості інтеграції теоретичних знань з практичними навичками, що є надзвичайно важливим для успішної кар'єри у бізнесі.

Компанія Рудомайн завжди підтримує освітні ініціативи у Кривому Розі та сприяє розвитку професійних компетенцій молодих спеціалістів. Ми впевнені, що такі заходи сприяють підготовці висококваліфікованих кадрів, які зможуть ефективно керувати бізнес-процесами та досягати значних успіхів у своїй професійній діяльності.

ІНШІ НОВИНИ